Siirry sisältöön
Noutotilaukset tavallisesti noudettavissa 2-4 päivässä
Noutotilaukset tavallisesti noudettavissa 2-4 päivässä
YIT ylijäämätavarat

Kestävä Pilotti - YIT:n Työmaiden Ylijäämämateriaalit Uusiokäyttöön Jakavan Kautta

Alkukevään kynnyksellä olemme innoissamme ilmoittaessamme, että aloitamme pilottikokeilun YIT:n työmaiden ylijäämämateriaalien uusiokäytöstä. Tarkoituksena on löytää käyttäjiä YIT:n työmailta peräisin oleville käytetyille ja käyttämättömille rakennusmateriaaleille, vähentäen samalla täysin käyttökelpoisten materiaalien päätymistä kierrätyskeskuksiin.

Pilottikokeilun Tavoitteet:


Säästöt Kierrätysmaksuista:
Tavoitteenamme on luoda työmaakohtainen tapa saada ylijäämämateriaalit tehokkaasti pois työmaalta uudelle käyttäjälle. Tämä auttaa säästämään kierrätys- ja käsittelymaksuissa, mikä on merkittävä hyöty sekä ympäristölle että kiertotalouden edistämiselle.

Kestävä Kehitys:
Pyrimme edistämään kestävää kehitystä tarjoamalla asiakkaillemme täysin käyttökelpoisia materiaaleja heidän rakennusprojekteihinsa. Uusiokäyttö on keskeinen askel kohti ympäristöystävällisempää rakennusteollisuutta.

Työmaan Toimintojen Häiriöttömyys:
Tavoitteenamme on kehittää toimiva tapa rakennustyömaille, joka ei häiritse työmaan päivittäisiä toimintoja. Uusiokäytön tulisi olla työmaalle vaivatonta ja tehokasta.

Kokemusta Ylijäämämateriaalien Myynnistä:
Jakavalla on jo ennestään kokemusta ylijäämämateriaalien myynnistä muutamien yritysten kanssa. Tämä toimintamalli on osoittautunut toimivaksi, ja nyt laajennamme sitä rakennustyömaille.

Pilottikokeilun Kulku:
Alustavien tietojen mukaan pilottikokeilua testataan Varsinais-Suomessa muutamilla YIT:n työmailla. Työmaiden ylijäämätuotteet tulevat normaalisti Jakavan verkkokauppaan saataville, joten asiakkaamme voivat odottaa entistä monipuolisempaa ja kestävää valikoimaa.

YIT:n ja Jakavan Yhteistyö:
Yhteistyömme YIT:n kanssa on askel kohti kestävää tulevaisuutta rakennusteollisuudessa. Jakava on sitoutunut tekemään yhteistyötä työmaiden kanssa tarjotakseen käyttökelpoisille materiaaleille uuden elämän ja samalla edistäen kestävää kehitystä.

Seuraamme innolla, miten pilottikokeilumme edistyy, ja odotamme mahdollisuutta laajentaa uusiokäyttötoimintaamme tulevaisuudessa. Yhdessä voimme tehdä merkityksellisiä askeleita kohti ympäristöystävällisempää ja kestävämpää rakennusteollisuutta.

Tilatessasi Jakavan uutiskirjeen, pääset ensimmäisten joukossa näkemään kun työmailta alkaa tulemaan ylijäämämateriaaleja.

Aikaisempi Nuori yrittäjä näkee mahdollisuuksia siellä, missä muut näkevät jätettä
Seuraava Pelastimme Laadukkaat Toimistokalusteet Kaatopaikalta – Jakava Oy:n Ylijäämämateriaalien Myynti Turun Keskustassa

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen näyttämistä

* Pakolliset kentät