Laivasisustusyhtiö NIT avaa varastonsa aarteet!

Laivasisustusyhtiö NIT avaa varastonsa aarteet!

Nov 10, 2023ville kaunisto

Meillä on ilo kertoa teille, että yhteistyökumppanimme, laivasisustusyhtiö NIT, päätti avata varastonsa aarteet yleisölle. NIT tyhjentää varastotilojaan, ja nämä tuotteet ovat suurimmaksi osaksi täysin käyttämättömiä.

Miksi tämä voi kiinnostaa sinua?

  1. Edullisuus: NIT:n ylijäämätuotteet tarjoavat mahdollisuuden hankkia laadukkaita laivasisustustuotteita huomattavasti edullisemmin.

  2. Ainutlaatuisuus: Ylijäämätuotteet ovat usein uniikkeja, mikä antaa  mahdollisuuden tehdä esimerkiksi kodistasi persoonallisen ja erottuvan.

  3. Vastuullisuus: Nämä ylijäämätuotteet ovat myös kestävä valinta, osallistumista ympäristöystävälliseen kuluttamiseen ja kierrättämiseen.

Kuinka pääset käsiksi NIT:n ylijäämätuotteisiin?

Saatavilla olevat tuotteet julkaistaan vaiheittain, joten kannattaa seurata tarkasti verkkosivujamme ja sosiaalisen median kanaviamme. Olitpa sitten remontin suunnittelija tai etsit vain raikkaita sisustuselementtejä, tässä on tilaisuutesi.

Olemme iloisia tästä yhteistyöstä NIT:n kanssa ja toivomme, että löydätte itsellenne sopivia sisustuksen aarteita. Älä missaa tätä tilaisuutta, sillä ylijäämätuotteet voivat kadota nopeasti!

Pysy kuulolla ja tee kodistasi ainutlaatuinen ja samalla kestävä!

Terveisin,

Jakava Oy

Ville Kaunisto

Lue lisää

Kommentit (0)

Tässä artikkelissa ei ole kommentteja. Kommentoi ensimmäisenä!

Kirjoita kommentti

Huomaathan: kommentit hyväksytään ennen julkaisua