Hesburgerin keskusvaraston ylijäämätuotteet uusiokäyttöön Jakavan kanssa

Hesburgerin keskusvaraston ylijäämätuotteet uusiokäyttöön Jakavan kanssa

Aug 29, 2024Ville Kaunisto

Vuoden 2023 loppupuolella Jakava aloitti merkittävän yhteistyön Suomen suurimman pikaruokaketjun, Hesburgerin, kanssa. Ensimmäinen yhteinen projektimme oli Turun keskustassa sijaitsevan Hese-hotellin tyhjennys, joka tarjosi meille mahdollisuuden uusiokäyttää suuri määrä laadukkaita ylijäämätuotteita. Tämä onnistunut yhteistyö loi vankan pohjan, ja sen myötä saimme mahdollisuuden jatkaa yhteistyötä Hesburgerin kanssa myös vuonna 2024, jolloin aloitimme Kaarinassa sijaitsevan Hesburgerin keskusvaraston siivouksen heille tarpeettomista tuotteista.

Monipuolinen valikoima ylijäämätuotteita

Hesburgerin keskusvarastolta on tullut vuoden 2024 aikana saataville laaja valikoima ravintolatoimintaan liittyviä ylijäämätuotteita Jakavan verkkosivuille. Valikoimastamme on löytynyt muun muassa ravintoloiden pihakalusteita, opasteita, keittiötarvikkeita ja valaisimia. Lisäksi tarjolla on ollut ammattikeittiölaitteita, kuten uuneja, rasvakeittimiä, buffetlinjastoja sekä astianpesukoneita. Myös pienemmät ravintolatarvikkeet, kuten aterimet, lautaset, tuolit, penkit ja pöydät, ovat osa tätä monipuolista valikoimaa.

Useat näistä tuotteista ovat olleet peräisin pikaruokaravintoloista ja niiden ympäristöstä, mikä tekee niistä erityisen hyödyllisiä ravintola-alan ammattilaisille sekä muille, jotka etsivät laadukkaita ja käytännöllisiä ratkaisuja tilojensa sisustamiseen tai toimintojen kehittämiseen.

Yhteistyön jatkuvuus ja tulevaisuus

Olemme erittäin innoissamme pitkään jatkuneesta yhteistyöstä Hesburgerin kanssa. Tämä yhteistyö ei ainoastaan vähennä jätettä, vaan myös mahdollistaa arvokkaiden materiaalien ja tuotteiden uusiokäytön, mikä on keskeinen osa Jakavan missiota. Tavoitteenamme on jatkaa tätä yhteistyötä pitkälle tulevaisuuteen, ja odotamme innolla, mitä uusia mahdollisuuksia ja ylijäämätuotteita se tuo mukanaan.

Uusia tuote-eriä saatavilla aika ajoin

Hesburgerin keskusvarastolta tulee satunnaisesti uusia eriä tuotteita, jotka ovat saatavilla Jakavan verkkosivuilta. Jos haluat olla ensimmäisten joukossa kuulemassa näistä uusista eristä, suosittelemme liittymään uutiskirjeemme tilaajaksi. Näin saat tiedon uusista tuotteista heti, kun ne tulevat myyntiin, ja voit varmistaa, että saat tarvitsemasi tuotteet ennen kuin ne myydään loppuun.

Hesburgerin ylijäämätuotteiden myynti on loistava esimerkki siitä, miten voimme yhdessä yritysten kanssa edistää kestävää kehitystä ja vähentää hukkaa. Tämä ei ole vain taloudellisesti järkevää, vaan myös ympäristön kannalta merkittävä teko. Liity mukaan ja löydä laadukkaat ylijäämätuotteet Jakavan kautta!

Lue lisää

Kommentit (0)

Tässä artikkelissa ei ole kommentteja. Kommentoi ensimmäisenä!

Kirjoita kommentti

Huomaathan: kommentit hyväksytään ennen julkaisua