Restatopin ylijäämätuotteet uusiokäyttöön Jakavan avulla

Restatopin ylijäämätuotteet uusiokäyttöön Jakavan avulla

Aug 29, 2024Ville Kaunisto

Yhteistyö Restatopin kanssa alkaa

Keväällä 2024 käynnistimme yhteistyön Sisustusyhtiö Restatopin kanssa, tavoitteena ratkaista heidän varastojaan täyttävien mallikappaleiden ja muiden syystä tai toisesta ylijääneeksi jääneiden tuotteiden ongelma. Restatopilla oli kertynyt hotelli- ja ravintola-alan kalusteita, joita ei ollut saatu käyttöön syystä tai toisesta. Tämä ylimääräinen varastotila vei resursseja ja aiheutti huolta.

Varaston tyhjennys ja uusiokäyttö

Yhteistyön käynnistyttyä lähdimme heti purkamaan tilannetta. Yhdessä Restatopin tiimin kanssa kävimme varastoa läpi ja kartoitimme tuotteet, jotka voisivat löytää uuden kodin ja käyttötarkoituksen. Käytännössä kyseessä oli mittava määrä hotelli- ja ravintola-alan kalusteita, jotka olivat jääneet ylimääräisiksi. Näihin tuotteisiin kuului mm. penkkejä, pöytiä, valaisimia, vastaanottotiskejä, hyllyjä, kaappeja ja avokaapistoja – ainutlaatuisia kalusteita, joita ei yleensä löydä tavallisista huonekaluliikkeistä.

Laadukkaita löytöjä jatkuvasti

Mikä tekee Restatopin ylijäämätuotteista erityisiä, on niiden korkea laatu ja monipuolisuus. Useat tuotteet ovat käyttämättömiä, mikä tarkoittaa, että ne ovat täydessä iskussa palvelemaan uusia omistajiaan. Jokainen käynti Restatopin varastolla tuo esiin uusia löytöjä, sillä heidän ylijäämävalikoimansa päivittyy jatkuvasti.

Ympäristöystävällistä yhteistyötä

Yhteistyö Restatopin kanssa on ollut erittäin hienoa. Olemme saaneet auttaa heitä vapauttamaan varastotilaa ja samalla tarjoamaan laadukkaita kalusteita edulliseen hintaan niitä tarvitseville. Tämä ei ainoastaan auta Restatopia, vaan myös ympäristöä, sillä tuotteet saavat uuden elämän sen sijaan, että ne päätyisivät huonekalujätteeksi.

Pysy ajantasalla uusista tuote-eristä

Jakavan ja Restatopin välinen yhteistyö osoittaa, kuinka ylijäämätuotteet voivat löytää uuden elämän ja tulla arvokkaaksi osaksi toisten yritysten tai yksityishenkilöiden toimintaa. On hienoa olla mukana mahdollistamassa tämä ja toivomme, että yhteistyö jatkuu pitkään.

P.S. Restatopin ylijäämätuotteet päivittyvät säännöllisesti, ja näistä eristä ilmoitetaan uutiskirjeemme tilaajille. Muista tilata uutiskirjeemme, jotta et jää paitsi uusista löydöistä!

Lue lisää

Kommentit (0)

Tässä artikkelissa ei ole kommentteja. Kommentoi ensimmäisenä!

Kirjoita kommentti

Huomaathan: kommentit hyväksytään ennen julkaisua