Liikenneasema Kivihovin ylijäämätuotteet uusiokäyttöön Jakavan avulla

Liikenneasema Kivihovin ylijäämätuotteet uusiokäyttöön Jakavan avulla

Aug 29, 2024Ville Kaunisto

Kesällä 2024 aloitimme mielenkiintoisen projektin, joka liittyi Liikenneasema Kivihovin kellaritilojen tyhjennykseen. Tämä vilkas liikenneasema sijaitsee Suomusjärvellä Turku-Helsinki-moottoritien varrella, Lohjan ja Salon välissä. Projekti käynnistyi pian sen jälkeen, kun huoltoaseman toiminta siirtyi uudelle toimijalle, ja vanhalta operaattorilta jäi tiloihin huomattava määrä huoltoasematarvikkeita, joille uusi toimija ei löytänyt käyttöä.

Ylijäämätuotteiden löytöretki Kivihovilla

Liikenneasema Kivihovi on ollut pitkään yksi Suomen vilkkaimmin liikennöidyistä huoltoasemista, ja sen kellariin oli vuosien varrella kertynyt monenlaista käyttökelpoista tavaraa. Kun uusi toimija astui puikkoihin, tiloihin jäi suuri määrä ylijäämätuotteita, joita oli käytetty huoltoaseman arjessa. Jakavan avulla nämä tavarat saatiin uudelleensijoitettua ja uusiokäytettyä, sen sijaan että ne olisivat jääneet tarpeettomiksi.

Mitä kaikkea Kivihovista löytyi?

Kivihovin ylijäämävalikoima oli laaja ja monipuolinen. Kellaritiloista löytyi muun muassa astioita, lautasia, mukeja, kahvilatarvikkeita, ravintolatarvikkeita ja ammattikeittiölaitteita. Lisäksi siellä oli jäätelösekoittimia, kalusteita, opastekylttejä ja monenlaista muuta, mitä voisi odottaa löytävänsä huoltoaseman toiminnan yhteydessä. Kaikki nämä tuotteet olivat käytettyjä, mutta ne olivat edelleen erinomaisessa kunnossa ja käyttökelpoisia.

Uusiokäytön voima

On ollut erittäin hienoa päästä tekemään yhteistyötä Liikenneasema Kivihovin kanssa. Tämä projekti on osoittanut, kuinka tärkeää on löytää uusi käyttötarkoitus tuotteille, jotka muuten saattaisivat jäädä käyttämättömiksi. Kivihovin ylijäämätuotteiden uusiokäyttö Jakavan kautta on ympäristöystävällinen ja taloudellisesti järkevä ratkaisu, joka hyödyttää niin myyjää kuin ostajaakin.

Jakavan rooli ylijäämän uudelleenjakamisessa

Jakava on erikoistunut auttamaan yrityksiä kierrättämään ylijäämätuotteita tehokkaasti. Yhteistyö Kivihovin kanssa on ollut erityisen antoisaa, koska se on osoittanut, kuinka suuri määrä käyttökelpoisia tuotteita voidaan löytää ja siirtää uusille käyttäjille. Tämä ei ainoastaan vähennä jätteen määrää, vaan myös mahdollistaa tuotteiden arvon säilyttämisen.

Tulevaisuudennäkymät ja uudet projektit

Tulevaisuudessa on suunnitteilla uusia hankkeita, joissa keskitytään löytämään lisää tapoja kierrättää ja uusiokäyttää liikenneasemien ja muiden liiketoimintojen ylijäämätuotteita. Näin voimme yhdessä edistää kestävää kehitystä ja tarjota asiakkaille laadukkaita ja edullisia tuotteita.


P.S. Muista seurata Jakavan uutiskirjettä, jotta saat ajankohtaista tietoa uusista kohteista. Näin voit olla ensimmäisten joukossa hyödyntämässä näitä laadukkaita ja edullisia löytöjä!

Lue lisää

Kommentit (0)

Tässä artikkelissa ei ole kommentteja. Kommentoi ensimmäisenä!

Kirjoita kommentti

Huomaathan: kommentit hyväksytään ennen julkaisua