Siirry sisältöön
Noutotilaukset tavallisesti noudettavissa 2-4 päivässä
Noutotilaukset tavallisesti noudettavissa 2-4 päivässä
Peliyhtiön ylijäämä

Pelastimme Laadukkaat Toimistokalusteet Kaatopaikalta – Jakava Oy:n Ylijäämämateriaalien Myynti Turun Keskustassa

Tervehdys arvoisat lukijat!

Olemme innoissamme kertoessamme tuoreimmasta juuri päättyneestä yhteistyöstä peliyhtiö Fakefishin kanssa, jonka ylijäämämateriaalit olivat saatavilla Jakava Oy:n verkkokaupassa. Tässä blogikirjoituksessa valotamme, miten autoimme pelastamaan laadukkaat toimistokalusteet kaatopaikalta.

Myyntiprosessin Alku: Ylijäämämateriaalien Pelastusoperaatio

Marraskuun loppupuolella käynnistimme myyntityön peliyhtiö Fakefishin toimistokalusteiden ja työvälineiden parissa. Tavoitteenamme oli estää näiden laadukkaiden tuotteiden päätyminen hukkaan ja tarjota niille uusi elämä.

Yhteistyö Fakefishin Kanssa – Onnistunut Kiertotalousratkaisu

Yhteistyömme Fakefishin kanssa sujui mutkattomasti. He tarjosivat meille erilaisia ylijäämämateriaaleja, kuten tietokoneen näyttöjä, graafisen suunnittelun piirtonäyttöjä, peilejä, toimistotuoleja ja pelituoleja. Asiakkaamme löysivät edullisesti laadukkaita tuotteita, jotka olisivat muuten päättyneet kaatopaikalle.

Uusiokäyttöön Kuukaudessa – Fakefish Välttyi Turhilta Kustannuksilta

Onnistuimme saamaan Fakefishin ylijäämät uusiokäyttöön noin kuukaudessa. Tämä ei ainoastaan auttanut peliyhtiötä välttymään kierrätys- ja kaatopaikkamaksuilta, vaan myös tarjosi asiakkaillemme mahdollisuuden hankkia laadukkaita tuotteita huomattavan edullisesti.

Myyjän Opas – Lisätietoa Palvelustamme

Kotisivuiltamme löydät kohdan "Myyjän Oppaan", josta löytyy lisätietoa palvelustamme ja Fakefishin kokemuksia yhteistyöstä. Olemme ylpeitä siitä, että voimme olla osa kestävää kiertotaloutta ja tarjota asiakkaillemme vastuullisia vaihtoehtoja hankinnoilleen.

Kiitos Fakefishille – Kierrätys ja Laatu Yhdessä

Haluan kiittää Fakefishiä yhteistyöstä. Yhdessä olemme osoittaneet, että kierrätys ja laatu voivat kulkea käsi kädessä. Jatkamme innolla vastuullista toimintaamme ja toivotamme kaikki tervetulleiksi tutustumaan valikoimaamme.

Ystävällisin terveisin,

Ville Kaunisto
Jakava Oy
Aikaisempi Kestävä Pilotti - YIT:n Työmaiden Ylijäämämateriaalit Uusiokäyttöön Jakavan Kautta
Seuraava Hanki Hesehotellin historiaa! - Tilaa ja nouda, Jakava.fi

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen näyttämistä

* Pakolliset kentät